Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Deze prachtige citroenbomen produceren heerlijk geurende bloesem en verfrissende citroenen. Een lust voor het oog en voor de smaakpappilen!

Voordelen

  • Produceert heerlijke vruchten
  • Geniet van de geurende bloesem
  • Draagt ieder jaar vrucht
  • Maak je eigen limoncello en limonade

Voorwaarden

  • Levertijd: 10 werkdagen
  • Exclusief Ä 5,95 verzendkosten per bestelling

Meer informatie

Citroenbomen zijn schitterende sierplanten met heerlijk geurende bloemen. De roomwitte bloesem van deze Citrus Limon verschijnt rijkelijk in het voorjaar en ruikt zacht en zoet. De boom draagt ieder jaar vrucht. Deze citroenen vormen de perfecte basis voor een verfrissende limonade of een smaakvolle limoncello. Deze prachtige bomen worden geleverd met groene vruchten. Met een beetje liefde kun je dit jaar nog genieten van heerlijke citroenen uit eigen oogst.

Verzorging citroenboom

De citrusboom komt het beste tot zijn recht als kuipplant. Plaats de citroenboom in een grote bloempot met gaten in de bodem. Bedek de bodem met een laagje hydrokorrels en leg daar bovenop een laagje potgrond. Zet de citrusboom op de juiste hoogte en vul de pot verder op met potgrond. Druk de potgrond stevig aan en geef de citroenboom direct na het planten voldoende water. Citrusvruchten groeien graag op een zonnige, beschutte plek. Het is niet nodig om de citroenboom te snoeien. Je kunt in februari eventueel te lange takken voor de helft terug terugsnoeien en kruisende twijgen wegnemen. De boom heeft in de zomer regelmatig water nodig, regenwater heeft de. Maar pas op! De potkluit mag niet te nat worden. De citrusboom is niet winterhard en moet daarom ver voor de vorst naar binnen. Je kunt er ook voor kiezen om de boom het hele jaar in huis te laten staan. De citroenboom wordt uitgeleverd als een volwassen boom met groene vruchten, je hebt dus dit jaar al je eerste fruit. Hij wordt geleverd met een hoogte van 60-70 cm (incl. pot) in een ruime 3 liter pot.De citroenboom is verkrijgbaar per stuk, als een set van 2. Voor extra voeding kun je er voor kiezen om Pokon Mediterrane plantvoeding aan je bestelling toe te voegen.

Pokon Mediterrane plantvoeding

Je citrusplanten worden nog mooier en groener wanneer je ze voedt met de Mediterrane plantvoeding van Pokon. Deze voeding bevat essentiële voedingselementen waardoor jouw mediterrane planten mooi en gezond blijven. Je kunt de citrusplanten bijvoeden in de periode van maart tot en met september. De Pokon Mediterrane plantvoeding wordt geleverd in een fles van 500ml.

Specificaties

• Planthoogte bij levering: 60-70cm incl. pot

• Wordt geleverd in ruime 3 liter pot

Niet winterhard

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding