Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Een bedsprei straalt een bepaalde luxe en warmte uit en transformeert uw slaapkamer naar een luxe hotelkamer.

Voordelen


  • Geschikt voor ieder 2-persoons bed of boxspring
  • Gemaakt van heerlijk zacht en duurzaam micropercal glanssatijn
  • Verbergt gekreukt beddengoed en houdt alles mooi
  • Lekker warm tijdens de koudere jaargetijden
  • Afmetingen: 260 x 250 cm

Voorwaarden

  • Levertijd: je bestelling wordt uiterlijk 23 oktober a.s. verzonden
  • Exclusief € 5,95 verzendkosten per bestelling

Meer informatie

Ben jij helemaal tevreden met je slaapkamer? Of kan deze nog wel het één en ander aan uitstraling gebruiken? Met deze prachtige bedspreien die wij vandaag aanbieden geef je je slaapkamer direct een stuk meer uitstraling. Voor slechts €29,95 kun je er vandaag een aanschaffen en je kunt kiezen uit verschillende fraaie kleuren.

Maak een statement

Met een bedsprei kun je echt een statement maken van je slaapkamer. Deze prachtige sprei is namelijk een ware eye-catcher. Het straalt een bepaalde luxe en warmte uit. Hierdoor transformeert de uitstraling van je kamer van een simpele slaapkamer naar een luxe hotelkamer. Je waant je bijna even op vakantie! Maar daarnaast is er natuurlijk ook een praktische kant..

Meer dan alleen sier

Je kunt de sprei tijdens het slapen natuurlijk ook gewoon gebruiken als extra deken om de kou lekker weg te houden. De sprei heeft een afmeting van 260 x 250 cm en is gemaakt van 100% micropercal glanssatijn. Hierdoor zijn ze ontzettend zacht en hebben ze een mooi glanseffect meegekregen. Maar ook niet geheel onbelangrijk, dit maakt ze ontzettend sterk en duurzaam zodat je nog oneindig lang van je bedsprei kunt genieten. De spreien zijn geschikt voor ieder 2-persoons bed of boxspring.

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding