Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Door zijn moderne design is deze torenventilator een aanvulling voor elk interieur. Hij heeft drie verschillende snelheden en is zwenkbaar. Een must-have voor de warme dagen die nog gaan komen!

Voordelen

  • Voorzien van 3 snelheden, 3 zwenkstanden en een oscillatiefunctie
  • Modern en compact design; eenvoudig een plekje te vinden
  • Zowel blaaskracht als draaisnelheid zijn instelbaar
  • Makkelijk te verplaatsen dankzij het handvat aan de bovenzijde en zijn minimale gewicht
  • 2 jaar garantie

Voorwaarden

  • Levertijd: 5 werkdagen
  • Exclusief € 5,95 verzendkosten per bestelling

Meer informatie

Niet iedereen boft dat hij of zij met dit weer mag genieten van het zonnetje buiten. Velen ploeteren zich in het zweet om zichzelf of hun baas tevreden te stellen. Werken noemen ze dat, werken op dagen waarbij de thermometer hoog oploopt is geen pretje, zeker niet als je geen ventilator of airco in de buurt hebt. En als dit inderdaad het geval is, dan is deze Interior Elegance torenventilator een welkome aanwinst.

Voor een aangename woon- of werktemperatuur

Gedurende de zomer, maar ook tijdens de overige warme dagen blijf je lekker koel. Je kantoor of je woonkamer wordt vrijblijvend van koele lucht voorzien. Daar komt geen dure airco bij kijken en voor afkoeling hoef je ook absoluut geen zwembadje meer in de tuin te zetten. De koele bries van deze torenventilator voorkomt zweten, kleffe kleding en zorgt voor een aangename temperatuur in de ruimte.

3 snelheden en 3 zwenkstanden

Door zijn moderne design is de torenventilator een aanvulling voor elk interieur. Door het ”torendesign” is hij erg compact en kun je er gemakkelijk een geschikt plekje voor vinden. De ventilator heeft 3 verschillende snelheden, 3 zwenkstanden en werkt oscillerend, hierdoor kun je een grote ruimte verfrissen zonder de ventilator steeds te hoeven verplaatsen.

Specificaties

– Voedingsspanning: 230 V

– Vermogen: 45 W

– Gewicht: 3.2 kg

– Lengte aansluitkabel: 1.5 m

– Hoogte: 75 cm

– 3 snelheden en 3 zwenkstanden

– Oscillatiefunctie

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding