Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Dankzij de Gratis levenslange kaartupdates van 23 landen zul je je nooit meer zorgen hoeven te maken over nieuwe wegen of kaarten.

Voordelen

 
  • Ruim 40 Europese landen voorgeïnstalleerd
  • Gratis levenslange kaartupdates van 23 landen, dus altijd actueel
  • Duidelijk extra groot 5 inch beeldscherm
  • Overzichtelijke 3D-kaarten en gesproken rijbaanbegeleiding
  • Mijn auto zoeken - helpt je snel je auto terug te vinden
  • Inclusief software DVD, autolader en voorruithouder

Voorwaarden

  • Levertijd: je bestelling wordt uiterlijk 20 oktober a.s. verzonden
  • Exclusief € 5,95 verzendkosten per bestelling

Meer informatie

Een goed navigatiesysteem is een must in iedere auto. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je altijd de slimste route neemt zodat je sneller en eenvoudiger op de plaats van bestemming komt. En als je dan een navigatiesysteem koopt, doe het dan goed en koop er eentje van Navman. Vandaag bieden wij één van de beste navigatiesystemen van Navman aan voor slechts €69,95. Dat hebben we weer goed geregeld, nietwaar?!

Inclusief Lifetime Kaart Updates

De nieuwe Navman 5000 LM zit boordevol praktische functies en wordt geleverd inclusief Lifetime Kaart Updates, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over nieuwe wegen of kaarten. De Navman 5000 LM zal je moeiteloos leiden naar de nieuwste straten en adressen. Connecteer je toestel met je PC en installeer de NavDesk software, om te controleren wanneer er updates beschikbaar zijn. Je ontvangt nieuwe kaarten voor de gehele levensduur van je toestel, tot maar liefst 4x per jaar.

Extra groot en duidelijk scherm

Verbreed je navigatie-horizon met de Navman 5000 LM. Op het superbrede 5 inch (12,7 cm) scherm zie je 32% meer dan op een 4,3 inch (10,9 cm) display, en dat betekent grotere kaarten en duidelijkere aanwijzingen plus grotere knoppen om het toestel nog eenvoudiger te bedienen.

Rijbaanbegeleiding

Rijbaanbegeleiding zorgt ervoor dat je je altijd op de juiste rijbaan bevindt en nooit meer een afslag hoeft te missen. De overzichtelijke en duidelijk weergegeven rijbaanbegeleiding toont exact op welke rijbaan je dient te rijden wanneer je afslagen en bochten nadert. Je hoort wanneer je moet afslaan, en kunt je ogen op de weg houden.

Altijd de optimale route

SmartRoutes berekent de route die op dat moment het meest optimale is, op basis van informatie die is verkregen van miljoenen weggebruikers: zo bereik je sneller en efficiënter de plaats van bestemming. Ondertussen leert de verbeterde LearnMe Pro van je rijstijl en worden de routes op je voorkeuren afgestemd. Op het scherm zie je op welke punten uw route is verbeterd en hoe dit uw aankomsttijd beïnvloedt.

Parkeerassistentie

De Navman 5000 LM is ontworpen om je veel eenvoudiger naar de plaats van bestemming te brengen. De Parkeer-assistentie laat je automatisch een lijst van parkeerplaatsen zien zodra je binnen een straal van 1 km van je bestemming komt: je hoeft dus niet op zoek naar een parkeerplaats in de omgeving. Met zoeken op trefwoord vind je snel en gemakkelijk waar je heen wilt. Het werkt hetzelfde als online zoeken: je voert een woord in en vervolgens worden de resultaten weergegeven in volgorde van afstand tot je huidige locatie. De resultaten zijn nog nauwkeuriger als je combinaties van plaatsen en trefwoorden gebruikt.

Mijn auto zoeken

De Navman 5000 LM zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk je persoonlijke favorieten kunt vinden, door ze op te slaan onder “Omgeving”. Dus als je regelmatig Italiaanse restaurants bezoekt, kun je ze hier opslaan voor nog snellere toegang. En de slimme functie “Mijn auto zoeken” zal een grote hulp zijn voor iedereen die zijn auto parkeert met haast, en bij terugkomst niet meer weet waar hij deze precies heeft neergezet. Neem gewoon je Navman 5000 LM mee wanneer je de auto verlaat en het toestel zal je helpen je auto gemakkelijk terug te vinden.

Geïnstalleerde landen

Malta, Polen, België, Italië, Monaco, Servië, Spanje, Zweden, Albanië, Andorra, Estland, Finland, Ierland, Kroatië, Letland, Turkije, Litouwen, Moldavië, Oekraïne, Portugal, Roemenië, Slovenië, Tsjechië, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk, Gibraltar, Hongarije, Luxemburg, Macedonië, Nederland, Noorwegen, Slowakije, Bosnië-Herzegovina, Denemarken, Griekenland, Liechtenstein, Montenegro, Oostenrijk, San Marino, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Specificaties

• Processor type: Mstar 800 MHz

• GPS chipset: High performance SE4150L

• Kleurenscherm: ja

• Resolutie beeldscherm: 480 x 272

• Omvang beeldscherm: 12.7 cm (5")

• Breedte (mm): 135

• Hoogte (mm): 86

• Diepte (mm): 14

• Gewicht (gr): 160

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding