Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Eenmalig betaalbaar! Hemelse 10-gangen proeverij voor 2 personen in Michelinster Restaurant Niven

Voordelen

  • Restaurant Niven bezit vanaf 2009 de prestigieuze Michelinster
  • Sinds januari 2008 is chefkok Niven Kunz opgenomen in de Alliance Gastronomique Néerlandaise
  • Chefkok Niven Kunz werd in 2005 de jongste Michelinster-kok van Nederland
  • Een onvergetelijk kado, een romantische proeverij of gewoon omdat u het waard ben om een keer écht culinair verwend te worden
  • Eten met allure in één van Nederlands bekendste Michellinster restaurants
  • Laat u culinair verrassen op een schitterende locatie
  • 1 jaar geldig dus alle tijd om een geschikt moment te vinden

Voorwaarden

  • Vooraf telefonisch reserveren is verplicht volgens de instructies op de tegoedbon
  • Geldig voor een 10-gangen proeverij voor 2 personen
  • Tegoedbon is 12 maanden geldig na datum publicatie

Meer informatie

In een prachtig verbouwde boerderij aan de Vliet tussen Rijswijk en Delft ligt Restaurant Niven. Dit met een Michelinster bekroonde restaurant, behoort al enkele jaren tot de absolute top van Nederland. Niven Kunz zorgt met zijn kookkunsten voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Elk van de 10 gangen is perfect op smaak met verrassende elementen in zowel smaak als presentatie. Tel daar een vlotte, vakkundige bediening en de perfecte ambiance bij op en u weet dat u goed zit!

Michelinster Restaurant Niven
Sinds januari 2008 is chef-kok Niven Kunz al opgenomen in de Alliance Gastronomique Néerlandaise. En bovendien bezit Restaurant Niven sinds november 2009 die prestigieuze Michelinster. Niven Kunz raakte enkele jaren ervoor, op zijn zeventiende, geïnteresseerd in koken op sterrenniveau nadat hij ‘Pure Passie’ had gelezen van Jonnie Boer, chefkok en eigenaar van het Zwolse sterrenrestaurant ‘De Librije’. Niven: “het sprak me aan dat hij alles zelf maakt. Ik ben met de trein naar Zwolle gegaan en heb gevraagd of ik een week stage bij hem mocht lopen. Een jaar later werd ik in dienst genomen.” Eind 2009 opende hij zijn eigen restaurant in Rijswijk. De Michelin-ster past bij zijn ambitie om zijn restaurant op de kaart te zetten bij culinair Nederland… en ver daarbuiten.

Restaurant Niven
Fotografie: Inez Pleizier

Modern, verrassend en bovenal zeer smakelijk
Bij Restaurant Niven krijgt u een keur aan moderne gerechten geserveerd. Veel smakelijke amuses en verrassende combinaties, zoals jonge blauwe makreel met oester of haas met cannelloni van groene kool, stoofperen en mousseline van Epoisse. Bij de bereiding van de gerechten vormen originaliteit en speelsheid de uitgangspunten. Een signature-dish van Niven is granité van gin-tonic met gekaramelliseerde olijf en luchtige citroen. De gerechten veranderen met het seizoen, dus laat u verrassen!

Nu eenmalig betaalbaar: een 10-gangen proeverij voor 2 personen voor € 99 (normaal € 200). Profiteer dus van maar liefst 50% korting!

Dit vond uw voorganger:
“Hier onlangs de tien gangen proeverij gehad, met aanvulling van kaasplankje. Wij vonden de proeverij afwisselend, origineel en in de juiste verhoudingen. Dit is geen restaurant waar je grote porties moet verwachten, maar dat is ook niet de bedoeling, het gaat over kwaliteit, niet kwantiteit. Personeel uiterst correct en licht graag herkomst wijnen en gebruikte producten toe. Locatie aan de golfbaan erg mooi en ook van binnen ziet het er goed uit. Wij vonden het absoluut de moeite waard en gaan zeker nog eens.” (Iens.nl)

Open:
Wo t/m vrij – lunch- 12.00 – 14.30 uur
Di t/m za – diner – 18.00 – 21.30 uur
Zo en ma – gesloten (uitgezonderd groepen/gezelschappen)

Reserveren?
•Klik op de oranje Kopen-knop om de tegoedbon te kopen
•U ontvangt de tegoedbon op pdf-formaat per e-mail als bijlage
•Volg de instructies op de tegoedbon om uw reservering te maken bij Restaurant Niven

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding