Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Deze prachtige palmen staan prachtig in iedere tuin.

Voordelen

 
  • Geeft je tuin een exotische twist
  • Verliest geen bladeren; blijft het hele jaar groen
  • Eenvoudig in het onderhoud
  • Kunnen in het voorjaar en zomer ook buiten gezet worden
  • Gaat bij een goede verzorging een heel mensenleven mee
  • Leveringshoogte: 45 - 70 cm (verschilt per palmsoort)

Voorwaarden

  • Levertijd: je bestelling wordt uiterlijk 2 mei a.s. verzonden
  • Exclusief € 5,95 verzendkosten per bestelling

Meer informatie

Palmbomen in de Hollandse tuin; het kan gewoon! Als je dacht dat palmbomen niet bestemd zijn voor Nederlanders heb je het goed mis. Deze verschillende palmbomen zijn geschikt voor op het terras of balkon, maar het mooie is dat deze palmsoorten ook geschikt zijn voor binnen. En deze set kamerpalmen heeft een prijs waarvoor je het echt niet kan laten liggen. Je ontvangt namelijk 3 stuks voor maar €29,95. Geen geld voor zoveel moois!

Washingtonia Robusta ‐ Mexicaanse Waaierpalm

De Washingtonia Robusta vindt zijn oorsprong in het zuiden van de Verenigde Staten en Mexico. De Washingtonia wordt ook wel de Mexicaanse Waaierpalm genoemd. Deze palm heeft zijn naam te danken aan de eerste president van de Verenigde Staten, George Washington. In het wild groeit de Washingtonia voornamelijk langs beken en meertjes en wordt in de Verenigde Staten vooral veel gebruikt als laanbomen langs grote wegen. Deze mexicaanse Waaierpalm heeft prachtig lichtgroen waaierblad. Deze plant is zeer geschikt om in een grote pot te houden. Daarnaast kan deze palmboom ook zomers in de tuin worden gezet. De Mexicaanse Waaierpalm heeft 1 tot 4 stammen per pot. Zijn natuurlijke standplaats geeft al aan dat deze palm een echte waterliefhebber is.

Phoenix Canariensis ‐ Canarische Dadelpalm

De Phoenix Canariensis komt oorspronkelijk van de Canarische Eilanden, vandaar ook de Nederlandse naam Canariche Dadelpalm. Van de Phoenix bestaan veel verschillende soorten waarvan de Canariensis misschien wel de meest voorkomende is. De Phoenix Canariensis kom je tegenwoordig in elk tropisch klimaat tegen, maar voornamelijk in Spanje en Italië worden deze palmen vaak gebruikt als plantmateriaal langs openbare wegen of als worden ze als sierplant aangeplant. Deze palm kan in een tropisch klimaat zo’n 18 meter hoog worden met bladeren van 5 tot 6 meter lang. Helaas is deze palm matig tot niet winterhard en kan hij in Nederland bijna nooit overleven in de volle grond. Door zijn bijzonder snelle groei is het wel één van de goedkoopste palmsoorten om aan te schaffen. Vanwege zijn matige vorstbestendigheid wordt de Phoenix in noord-Europa altijd als kamerpalm of hooguit patioplant gebruikt.

Chamaerops HumilisEuropese Dwergdadelpalm

De Chamaerops Humilis is een van de meest voorkomende palmsoorten in Noord-Europa, en is tevens de enige palm die van nature in Europa voorkomt. Deze palmboom wordt daarom ook wel de Europese waaierpalm genoemd.  In Zuid-Europese landen kan deze Chamaerops palm in het wild zo’n 4 meter hoog worden met tientallen stammen. De Chamaerops kan behoorlijke vorst verdragen mits hij maar ’s winters droog staat. Tevens is deze palm het best bestand tegen harde wind. De groeiwijze van deze winterharde palm is gedrongen en heeft daardoor een struikachtige uitstraling.  De Chamaerops Humilis maakt naast zijn eigen stam meerdere stekken waardoor de palm ook al op jonge leeftijd in de breedte toeneemt.

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding