Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Sporten zonder pezen en gewrichten te belasten!

Voordelen

  • Fit in slechts 10 minuten per dag
  • Train uw spieren en verbrand vet tegelijkertijd
  • Massage en balans verbetering
  • Train eenvoudig elk deel van je lichaam
  • De VibroShaper is voor iedereen

Voorwaarden

  • Levertijd: je bestelling wordt uiterlijk 2 maart a.s. verzonden
  • Exclusief € 5,95 verzendkosten per bestelling

Meer informatie

De VibroShaper Trilplaat is een geweldige ontwikkeling in de fitnesswereld. Alleen al door op de VibroShaper te staan krijgt uw hele lichaam een effectieve workout. De trillende plaat van de Vibro Shaper trilt op een willekeurige manier. Hierdoor is iedere beweging een verrassing voor uw lichaam en moet het bij iedere trilling herstellen. De spieren worden door de trillingen reflexmatig aangespannen, tot wel 50x per seconde, voor een zeer effectieve training. Met de VibroShaper kun je het effect van een workout verviervoudigen, in een kwart van de tijd die je normaal kwijt bent, door eenvoudig de positie van uw voeten op de plaat te veranderen, of door de knieën te buigen. Zo kun je eenvoudig alle spiergroepen in jouw lichaam trainen, ongeacht het fitnessniveau. De VibroShaper is dus voor iedereen. Bovendien stimuleert de de trilplaat de bloedcirculatie, verbetert het de vetverbranding en je balans.

De VibroShaper heeft 99 verschillende intensiteitsniveau's en 3 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's. Door de voetpositie te veranderen kun je de training nog verder personaliseren. Sta je met je voeten dicht bij elkaar dan simuleer je een stevige wandeling, met de voeten iets uit elkaar is de trainingseffect te vergelijken met joggen en spreid je de benen nog verder uit elkaar dan train je als een echte hardloper.

De VibroShaper wordt nu ook nog eens geleverd met 2 elastische trainingsbanden om de tijdens het trainen gelijk je armen mee te trainen.

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding