Nooit een aanbieding missen?
Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding

Sluiten

Perfect om de koude herfst- en wintermaanden mee door te komen!

Voordelen

  • Verkrijgbaar in de maten 37 t/m 46
  • Geschikt voor dames en heren
  • Heerlijk warm gevoerd met een fluweel-achtige stof
  • Stevige anti-slip zolen
  • Geschikt voor dagelijks gebruik, het hele jaar door

Voorwaarden

  • Levertijd: je bestelling wordt uiterlijk 23 januari a.s. verzonden
  • Exclusief € 5,95 verzendkosten per bestelling

Meer informatie

De koude maanden zijn weer in aantocht, daar bereiden we ons op alle mogelijke manieren op voor. Alhoewel deze sloffen het hele jaar door gebruikt kunnen worden, is dit natuurlijk hét moment om een paar heerlijke warme sloffen aan te schaffen. Dankzij Koopjedeal kun je er vandaag erg voordelig voor zorgen dat je voetjes het gehele najaar lekker warm zullen blijven!

Heerlijk warm

Deze echte klassieker helpt jou om de koude herfst- en winterdagen door te komen. De makkelijke instappers zijn aan de binnenkant gevoerd met een heerlijke fluweelachtige stof. Hierdoor zullen je voeten heerlijk warm worden, en ook blijven. Het materiaal heeft namelijk de eigenschap enorm isolerend te zijn. Dat is nog eens lekker thuis op de bank neerploffen na een dag te hebben gewerkt!

Optimale afwikkeling en draagcomfort

De sloffen zijn voorzien van stevige anti-slip zolen, zodat je geen last van de voeten krijgt als je er een stukje op loopt. Wanneer het weer iets warmer wordt, kun je ze dus ook gebruiken om comfortabel rondom het huis te lopen. Deze alleskunners zijn vandaag verkrijgbaar in de kleuren cognac en zwart. Geschikt voor dames en heren, want ze zijn beschikbaar in een zeer ruime reeks maten. Geniet-ze!

Nooit meer een aanbieding missen?

Meld je aan voor Marktplaats Aanbieding